Start To Swim: de laatste week van het schema is ingezet… (16/4)

Vorige week ging het zwemmen van geen kanten, maar vandaag ging het eigenlijk tamelijk vlot. Normaalgezien moest ik vandaag achtereenvolgens 1200 meter, 3 x 100 meter en 3 x 50 meter doen. Na even verpozen na het zwemmen van de 1200 meter, besloot ik om de resterende afstand maar in een stuk te zwemmen omdat ik het lastiger vind om terug op gang te komen na even stilgestaan te hebben. Ik heb er ook nog maar 150 meter meer bijgelapt om zo een serie van 1200 meter en 600 meter te zwemmen. Over de 1800 meter zwom ik 54:57 (1.96k/u). De 2k/u komt in zicht :) . Ik weet het, helemaal nog niet snel, maar ik was toch tevreden omdat het een stuk beter vlotte dan vorige week en dat ondanks dat ik vanmiddag reeds 12 kilometer gelopen had en dus toch best al een beetje vermoeid aan de zwemsessie begon.

Morgen in principe de voorlaatste keer (dan moet ik terug 1550 meter zwemmen) en donderdag de laatste keer, dan zwem ik een zeemijl (1650 meter). Daarna is het in principe rust, zodanig dat ik zondag toch nog een beetje uitgerust aan de Antwerp 10 miles start kom. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>